lördag 25 oktober 2008

What a day...

Fredag morgon började med att vi lyckades försova oss till kvart i åtta. Städerskan kom vid åtta. Molly mådde mycket bättre så vi bestämde att hon skulle få gå på dagis. Redan klockan nio hade vi lyckats göra alla morgonbestyr och fått barnen till skola resp. dagis. Well done us!!

Dan hade tagit semesterdag så vi tog bilen direkt till Valletta för att äta frukost, därefter vart det lite shopping och stros. Det vart nya jeans för Dan, nya badleksaker till tjejerna, lite köksgrejer och annat. När vi är på väg till bilen ringer dom från Mollys dagis och säger att hon har lite feber och är hängig. Vi åkte och hämtade upp lilla grynet som var alldeles orklös, bestämde oss även för att hämta upp Isabelle lite tidigare från skolan.

Vi kände inte riktigt för att åka hem så det vart en sväng till Naxxar och lunch på Palazzo Parisio http://www.palazzoparisio.com. Dan hade aldrig vart där tidigare, och som för mig, så vart det även ett favoritställe för honom, det är definitivt inte sista gången vi äter lunch där.

Dessvärre var inte den söta lilla leksaksbutiken i Naxxar öppen, får åka dit en annan gång. Men till alla er som inte hittar fina leksaker här på Malta, här i denna lilla butik finns det oslagbart mycket söta träleksaker att köpa. Man kan spendera timmar i denna lilla butik med dess underbara engelska ägarinna.

Inga kommentarer: