måndag 13 oktober 2008

Helgen!

Dagarna bara flyger förbi här, tiden går så snabbt. I fredags hade jag 'svenskfika' här hemma. Massa mammor med barn kom hit för att umgås och leka. Dessvärre hann jag inte med något hembakt då städerskan valde att ta 7 timmar på sig istället för 5 som vi kommit överrens om... Men Marks and Sparks kakor gick lika fint.

På fredag förmiddag och dag var jag nere i Sliema och shoppade med Liz och Annica. Mycket skratt vart det. Liz är ute efter praktiska och sköna kläder medans jag och Annica är lite sorten 'huvudsaken det är snyggt så får bekvämligheten komma sen...' öhhh. Well i alla fall, lite byxor, tröjor, hattar och annat shoppat så avslutade vi med en fika på Stellas. Btw, glömde visst att vi även påbörjade dagen med just ja en fika!!

Helgen var rätt lugn. Isabelle var lite hängig i lördags så det vart en dag hemma, förutom en avstickare till videobutiken. Hyrde ett par riktigt bra filmer, den ena hette Boy A och var en fantastisk dramafilm. Ett tittartips!

I söndags var vi först på ett minst sagt värdelöst födelsedagskalas och sen åkte vi till Luxol och åt lunch och Isabelle fick springa och leka lite. Eftermiddagen spenderade vi hemma med mat- och bakprojekt...

Inga kommentarer: