måndag 20 oktober 2008

Ensammorgon!

Måndag morgon, både Isabelle och Molly ska iväg till skola resp. dagis. Ska ta en riktig skön förmiddag för mig själv och ta min bok och försvinna långt bort.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ny layout, fint! Mycket rosa, eller ska den vara lila..hrm...jag kanske har fel inställningar på skärmen:) Ha en mysig dag! Själv ska jag dricka mig en kopp te, Alicia sover och det regnar ute... kram

Anonym sa...

Rosa-lila då ;)

Kan du mejla mig din inloggning till bloggen, kan inte hitta. Kram

Anonym sa...

Hejsan!

Jag har just hittat till din blogg, som visade sig vara precis en sådan jag letat efter ett tag. Dvs om småbarnslivet på Malta.

Vi är en familj boende i Stockholm, med två barn (4 år resp 4 månader)som planerar en längre vistelse på Malta under nästa år.
Det är oklart hur länge vi blir där, det kan bli 5 månader eller 1 år, eller kanske ännu längre.

Jag vore väldigt tacksam om du hade möjlighet att svara på lite frågor som vi självklart har!?

Vad jag kan se så trivs du riktigt bra på Malta och det verkar som om det fungerar bra med barnen där. Annars har jag hört att Malta inte är så barnvänligt, så jag undrar förstås om din åsikt! Finns det områden lite här o där där en fyråaring med massa spring i benen kan springa av sig? (har hört om smala trottoarer, trånga gränder o en massa trafik, men hoppas du kan nyansera bilden lite, eller bekräfta om så är fallet!

Om man bosätter sig i Sliema el St Julians o ej har bil, hur lång tid tar bussen då till en bra sandstrand?

Det var två frågor det. En tredje o stor fråga: Bostad o kostnader... Man får förstås det man betalar för, men vad kan man ca räkna med i hyra om man vill ha en fräsch lght i trevligt områda med två sovrum och en uteplats där barn (o vuxna..)kan gå rakt ut, men inte behöver havsutsikt eller något extra i övrigt.

Hoppas du har tid att besvara dessa funderingar o ev lite följdfrågor:-)
Tack så länge!

Eva

Anonym sa...

oh vad mysigt med lååång-film kväll.. haha typiskt Malta med bränd skiva ;)

vad roligt Eva att du planerar att besöka Malta, det du hörde om trånga gator, mycket trafik är sant fast det finns ju även många ställen där det inte är så.. =)
jag själv bodde i Sliema och älskade det =)(hade även ingen bil i början) bo nära vattnet bara *hehe* bussarna är värds bra..

Anonym sa...

eva - du kan kolla min blogg med pupa.blogg.se