onsdag 26 mars 2008

Ännu en härlig dag..

I dag har vart en fantastisk heldag ute. Vi kom ut hela familjen resan vid åttatiden, promenerade pappa till jobbet och sen vidare till Sliema, tog en latte på Off Shore och Isabelle beställde in en stor 'Ice-cream' alldeles själv! Stolt mamma - min lilla bebis börjar bli stor! Kanske inte den mest näringsrika frukosten, men det är ju trots allt påsklov.

Sen ville Isabelle ta en sväng på Zara (ja det är sant, det var hennes förslag), 'mamma Isabelle måste köpa kläder' (åter till ordet måste som jag skrev om i ett tidigare inlägg)...
Resultat: 1 fin vit stickad tunika till mamma och 0 plagg till Isabelle (inte pga en snål mamma utan en bestämd och kräsen dotter)

Efter den lilla shoppingen så promenerade jag tillbaka till St Julians med två utslagna barn i vagnen, avslutade med en lunch med Liz på Portomaso cafe.

Kände att det var så underbart väder så ville inte gå hem, vi gick vidare, tog lite lek i parken sen mötte vi upp Dan i Sliema. Handlade lite mat på vägen , vart kyckling-enchiladas till middag. Mums!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag e riktigt super avis på den frukosten

Anonym sa...

Snäll mamma dessa barn har!! Glass och shopping! Najs! Har ni en syskonvagn nu? Livet är allt bra där på Malta för er. Tänker på er, hoppas vi ses snart igen!!