måndag 24 mars 2008

Härligt påsk med nära och kära!

Så var påsken över, eller i alla fall här på Malta (annandag påsk existerar inte), de stora dagarna här är långfredagen och vår påskdag. Men vi firade traditionellt på den svenska påskafton.

Tidig middag med Anthony, Jessica, Marco och Paulina. Middan startades med köttbullar, lax, hovmästarsås (Dans hemmagjorda), sill och potatis. Huvudrätt - Dans special, helstekt kyckling i ugn (med massa gott stoppat under skinnet) potatis och selleri. Mumms vart det! Dessert - Jessicas underbara chockladkaka och att inte förglömma, de påskiga cup cakesen. Sen lyckades vi dessutom få i oss rätt stora mängder av svensk smågodis (stort tack till mårten och sara som hade med sig en stor påse till oss), Thorntons vanilla fudge (något att varmt rekommendera) och annat onyttigt men gott!




Det vart massa lek för barnen, framförallt för Isabelle, Ant underhöll henne i flera timmar, med allt från dockvagnslek, fotboll och åka-till-London-trippar. Som det ska vara under påsk så vart barnen lite halvt bortskämda med godis- och leksakspresenter. Självklart så målade vi även ägg!



Kvällen avslutades med alla sittandes på golvet framför Inter-Juventus, 1-2.
Med andra ord en mycket lyckad påsk 2008!








Inga kommentarer: