lördag 31 januari 2009

Lately...

Mycket att göra vecka med hämtning av kartonger (som jag tillsist hittade...), fika hemma hos Annica, lite packning, Dan till London, lite mer packning, shopping på Zara, Pau på besök och middag med Isabell.

Inflyttningsdatum blir nu alltså den 26e februari. Lääängtar. Vill typ flytta nu, packa allt och bara börja fixa och dona i nya lyan. Känns som tiden går såå sakta.

Dan åkte till London i torsdags, jobb såklart men hoppas han får lite egen tid också (typ shoppa lite åt oss) :)!! Pau var snäll och kom och gjorde mig sällskap tors-fre för att underlätta lite. Hon lämnade Noah hemma med sin mamma för att få lite 'ledigt'. Nu är hon tillbaka med Noah och vi ska ha myshelg.

Isabell kom över på tacos och lite filmkväll igår. Jättemysit! Innan dess var vi hemma hos Annica på mammaträff, kom inte hem förrens vid sex så det var bara pj, mjölk och sen säng för tjejerna! Lunch och middag åts hos Annica. Perfekt!

Zara har 50 procent, vart lite fina sängkläder till oss alla. Hittade till och med ett 260x220 påslakan - strålande! (Inte alls lätt att hitta annars och definitivt inte på 50 procent...)! Fina sängkläder till nya lägenheten, kan inte bli bättre!

Nu ska vi ut och handla lite middag!

Tjing!

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt med shopping