måndag 17 november 2008

Helgen...

Helgen har gått såååå fort. Hämtade upp Pau i fredags. Vädret är regn, sol, regn, sol och återligen regn och sol (helst på samma gång alltså...)!

Som vanligt så blir det oerhört fokuserat på mat när Pau bor hos oss, i fredags vart det dock bara enkelt halvfabrikat, alltså tacos. Men attans vad bra det satt efter en lååång vecka och framförallt låååång dag med tre barn.

Kvällen avslutades med babbel och sen film.

I lördags var jag nere på Mc Cafe med tjejerna redan halv åtta, båda hade så mycket energi så kände att gå ut en sväng var det enda rätta. Ville att Dan skulle få sova lite så han har en chans att bli frisk till Milano nästa vecka.

Därefter tog Dan Isabelle till lekparken, kyrkan (ja det är SANT) fast det är inte som det låter, utan det är Isabelle som fått för sig att kyrkan i Balluta Bay är ett slott så hon lyckades dra in sin kära far dit för att ta en titt! Han lyckades dessutom att anmäla Bellan till en balettskola, hon ska börja nästa vecka! Kanon, vilken pappa mina bar har!

Undertiden Dan svansade efter Bellan så tog jag och Pau minstingarna till Sliema för lite shopping och promenad. En fika hann vi såklart med också.

Till kvällen vart det broccolisoppa med vitlöksbröd. Nyttigt och gott!

I går, söndag, var vi bjudna hem till Jess och Ant på lunch och för att kolla in deras nyrenoverade hus. Såååå fint! Till mat vart det ungskokad risotto och kyckling. Efterrätt - brownies med glass. Ännu mera mums! (som sagt mycket mat här...)!

Vi bokstavligen rullade hem och var dödströtta efter en trevlig eftermiddag med även efter en riktigt stökig natt. Vi somnade tidigt!

Inga kommentarer: