söndag 5 april 2009

Hilton - världens bästa lunch!!

Vad gör man en ensam söndag utan Dan. Ja för när han är hemma brukar vi ha världens mysigaste helger, med tidiga promenader och frukost ute. Helst i solen. Kändes lite tråkigt att behöva vara ensam med tjejerna denna söndagsmorgon.

Vi åkte upp till Liz halv elva för att hämta min mobiltelefon jag lyckades glömma där igår. Vi kom fort fram till att vi båda var grymt hungriga, fantasin om Hiltons fantastiska söndagslunchbuffe dök upp rätt snabbt. Sen kom pizzapratet och vi slutade med att vi skulle åka till Mc D för barnens skull. Ungefär när vi är vid Hiltonrondellen så kunde vi inte hålla oss längre, vi åkte in och Liz sprang ner för att kolla om det fanns några lediga bord, och ja jippi det fanns det!

Tre timmars ätning, och jag det går inte ens att beskriva hur gott det är, endast förrätter och desserter är vad som räknas. Vi tyckte till och med att vi sparat in lite pengar (jämfört med att ätit någon annanstans) då barn äter gratis :D haha.

Tjing!

Ps. Idag kommer Dan hem med vår nya vagn. Imorgon ska det ut och gås... Hmm tror till och med att jag ska promenera Molly till dagis..

2 kommentarer:

Frida sa...

Fantastiskt smarrigt :)

Det måste bli ett Hiltonbesök i juni!

Lindah sa...

Åhhhh ny vagn *avis* Vad blev de för vagn?